images-hbh-copacologo


Sebiet zijn weer alle ogen gericht op het WK Voetbal, dat dit jaar in Rusland plaatsvindt. Spijtig genoeg is ‘Ons Oranje’ er deze keer (wederom) niet bij …maar onze Zuiderburen wel!

Copaco en verschillende leveranciers steunen daarom dit jaar de sportieve mannen van de Rode Duivels. Wij zijn er al helemaal klaar voor, support u ook mee?

Support mee en maak kans op toffe prijzen!

Prijs van de week

Beleef Brussel en de unieke WK-sfeer

Om alvast goesting in deze actie te krijgen verklappen we alvast de eerste weekprijs die u kunt winnen. U maakt kans op een weekend Brussel voor 2 personen op 22, 23 en 24 juni a.s. Op 23 juni speelt België tegen Tunesië op het WK, u kunt dus echt proeven van de Belgische WK-sfeer in deze bruisende hoofdstad!

Hoofdprijs

Een survivalweekend in de Ardennen

Bent u de winnaar van de hoofdprijs? Dan wint u een survivalweekend voor 20 personen naar de Belgische Ardennen. In het plezante Durbuy beleeft u een volledig verzorgd weekend op basis van volpension voor u en uw collega’s met diverse spectaculaire activiteiten.

Prijs van de week

Beleef Brussel

Krijgt u al goesting? In de eerste actieweek maakt u kans op een weekend Brussel voor 2 personen op 22, 23 en 24 juni a.s. Op 23 juni speelt België tegen Tunesië op het WK, u kunt dus echt proeven van de Belgische WK-sfeer!

Hoofdprijs

Weekend Ardennen

Bent u de winnaar van de hoofdprijs? Dan wint u een survivalweekend voor 20 personen naar de Belgische Ardennen. In het toeristische Durbuy beleeft u een volledig verzorgd weekend op basis van volpension voor u en uw collega’s met diverse spectaculaire activiteiten.

Duivels karaoke

Oefenen maar! Leer hier het volkslied van de Rode Duivels.

Voorspel de uitslag van de duivels!

Op 2 juni wordt er een oefenmatch gespeeld door de Belgen tegen Portugal.
Voorspelt u de juiste eindstand? Dan maakt u kans op de WK2018-bal!

Belgie - Portugal